親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

MissMaMa 發表於 23-9-16 21:05
住過艾卡,秝芯,宮賞,城市商旅,全部都 okay ,下年復活節訂咗頭等艙高雄站前館,見佢評分好高,價錢超 ...

我未去過高雄,買左機票,二月出發,正正訂左一晚頭等艙試,就係貪佢方便同價錢平。

而家砌緊行程 請教下有冇特別推介景點呀?
Betty媽咪人生總是充滿挑戰與無奈, 好多事并不是自己所能控制, 但仍希望可以將所有障礙一一闖過, 健康的活下去......... :-P  :-P

子爵府

MissMaMa 發表於 23-12-5 06:53
只係住一晚高雄?
我會去旗律踩單車

謝謝回覆。不是,只先訂左一晚,之後落台中,再回來,後面未定實就未訂,估多兩日時間在高雄。

子爵府

bbhappy68 發表於 23-12-5 15:48
台中有洒店推介嗎?另想問台中那裹多水果買

我去台中不用住酒店,你等其他達人答你啦。
水果我見一般街邊店都會有。
Betty媽咪人生總是充滿挑戰與無奈, 好多事并不是自己所能控制, 但仍希望可以將所有障礙一一闖過, 健康的活下去......... :-P  :-P

子爵府

MissMaMa 發表於 23-12-5 19:02
去台中,好遠喎

我諗住坐大巴落,ok la
一定要去呀。探人。

子爵府

MissMaMa 發表於 23-9-16 21:05
住過艾卡,秝芯,宮賞,城市商旅,全部都 okay ,下年復活節訂咗頭等艙高雄站前館,見佢評分好高,價錢超 ...

剛住過頭等艙,房間細啲,整體體驗不錯,客服很有禮貌,給點讚,早餐就一般啦,這個價位,冇要求。地點方便,高雄車站現正建設中,行去就麻麻地,所以我好多時由美麗島行返去,唔遠好多,有野睇。
推薦
attach0/tmp/phpMxrhoU
attach1/tmp/phpoHGd0Z
attach2/tmp/phpm0zdC5

子爵府

MissMaMa 發表於 24-4-4 09:19
Agoda,我估係早訂所以平,我訂星期六日入住,平日仲平 d

我上次也在agoda 訂,因我好耐冇用佢,格過晒價,真係佢平。
我如果揀即時比錢應該再平少少。

子爵府

MissMaMa 發表於 24-4-18 16:48
Agoda 千祈唔好揀稍後付款,會比多5%費用

就係,我無為意,所以第二次系選擇即時付款,lock 左個價。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊