嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: BB兩歲的媽媽入來傾下[part 10] old title (5個月....from shirleylee)

Christine,
有資料, 歡迎la!
我問了你介紹, 佢冇期, 佢介紹了另一位,
我同個另一位亞姐講過電話, 佢一知我住大角咀奧運, 唔係大角咀舊區, 就馬上語氣有變, 收我$7800, 仲要另外計佢由屯門出o黎的車費. 佢比我印象麻麻, 我講遲小小先覆佢.

子爵府

Re: BB兩歲的媽媽入來傾下[part 10] old title (5個月....from shirleylee)

Longbma, christine,
你地有車去邊都方便d, 我去大尾篤真係indirect D,
其實我今次有左, 比預算早了, 加上之前obi情緒突然有變,
我決定馬上把學校有兩科放棄了. 現爭取好多時間同obi相處.
果然佢現在每天都好開心等我番屋企. 仲肯同爸爸玩.
連老師都講晴晴每方面都有明顯的進步.
現在我會係no.2 未出世之前, 同佢相處多d, 了解佢多d,
等佢開心d.

今個星期, 學校的功課係希望家長與小朋友係屋企製作香港小食. 接著找出有關圖片/相片, 貼係工作紙交比小朋友與老師分享.

我都唔知整d咩, 想起做紅豆糕, 豆漿, 湯圓,
都係做湯圓, 比佢搽下粉, 玩下.

其實所有小食, 我都唔識整,

子爵府

其實我連布甸都唔識整, 湯圓都係第一次.

子爵府

all,
過檔la!BB兩歲幾的媽媽入來傾下[part10] old title (5個月....from shirleylee)

首頁

尾頁

跳至