爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 爸爸交流

o岩傾咪傾下囉!不過我都覺得BK個爸爸區同做爸爸冇乜關係!

大宅

無乜所謂既,我比較鐘意做路人甲,搭下嗲,或分享下一些對人生既睇法,喜歡比較正面既話題。

sumdetectivebaba 寫道:
[quote]
junkone 寫道:
o岩傾咪傾下囉!不過我都覺得BK個爸爸區同做爸爸冇乜關係!

同意!所以我至問我條問題!

咁我又問junkone, 咩對你嚟講至算"o岩傾"?[/quote]

大宅

男人四十

乜話題咁嚴重啊?

[quote]
男人四十 寫道:
我試過兩三次係

大宅

其實男人成日攬住D尊嚴,飲左幾杯個人放鬆左,自然多D野
講。

大宅

小香香,
你估你99睇唔睇到小玥個面?你估佢個心痛唔痛?你估佢會唔會有D內疚?有時D野唔一定要宣之於口,人與人相處之道在乎於包容,包容係一種藝術,所謂今日留一線他日好相見。你雖然你可以去到最盡,但代價有可能係你一家人既融洽,你唔想開口驚你99唔開心,亦代表你在乎佢既感受,若你表現包容,我擔保你會有意想不到既收獲。

小香香 寫道:
各位爸爸
我冇諗過追究乜野..因為99都唔想既..佢亦冇諗過攪成咁..
只係想叫老公出口同99講...唔好再烚雞蛋旦look小玥的臉..
但係老公就唔肯講..要我開口...我唔想開口..驚99會唔開心

大宅

Re: 爸爸交流 - 爸爸吹水區

我差D誤會markli話去買本書返屋企靜靜雞睇……

各位兄弟,睇時睇,但都唔好好似咸濕佬咁,要睇得有技考DD。

[quote]
男人四十 寫道:
[size=small]你又撘火車..我又撘火車..點解我恨都恨唔到..你就要去買書..扮睇唔到..其實

大宅

麼零!

大宅

who is Alone?

大宅

人太重跑步好傷盤骨同腿關節,不如游水?

[quote]
見呢輪士啤呔大

大宅

師弟,
我好似同你報左到架播。你有冇check email?

[quote]
師兄番

大宅

我係話你個email喎。
鄧譪霖同阿蘇哥兩樣我都冇興趣。

你講BK嘅M, 你個Bobonation嘅私人mail box, 定係邊度?
咁我推介你嘅兩個活動, 又點睇?

大宅

係呢,點解雲海變左山君?

大宅

我近排晚飯都食少左,食大半碗飯,兩公婆同工人夾埋食一斤菜,一份肉(大概每人2隻雞亦份量),飯後食水果飲杯茶。

大宅

哦,原來係鼎鼎大名之"雲海大師"化名做"山君"!失敬失敬!
(俾我吹漲)
話時話,鼎鼎大名之"雲海大師"係邊位?

shanjun 寫道:
原因乃是眾人滿以為"雲海"就是哪位鼎鼎大名之"雲海大師",似有僭號之嫌 !

大宅

辛苦你了!恭喜恭喜!

大宅

乜今晚熄燈咩?不過今日七月十四喎!

gas8ba 寫道:
[quote]
888 "熄燈" 啊!

熄3分鐘嗎? [/quote]

大宅

聽晚至係熄燈,8月8日8點,熄燈3分鐘。
詳情見http://lightsout.com.hk/

大宅

gas8ba,
咁我又唔明肋?你話樓下開燈開成日,再加3個鐘咪即係一日開27小時?
你住村屋?

gas8ba 寫道:
香港人好健忘 , 今次熄3分鐘 , 之後分分鐘開多3個鐘 .
好似住我樓下家人咁, 開燈開成晚(屋企地磚廳中間位
長期溫熱), 日頭出邊大太陽又係咁..... 都晤明攪Mu

大宅

有冇人有興趣等天氣涼D攪BBQ?

大宅

sum師弟,
為存大局,繼續努力呀!

早晨!

成晚都冇人入嚟?! ?-(

首頁

尾頁

跳至