潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

C19應該唔會扣晒,不過扣唔扣、扣幾多真係無標準(或者有不過我哋唔知),所以一定要同sa傾清楚

珍珠宮

好媽媽勳章

BGCOME08 發表於 23-8-11 12:20
咁似我case,明明高配等緊B25,但俾咗個mini c…。我sa死都唔肯講扣幾多,我懷疑佢扣哂我3x萬條數俾個mini ...

吓,唔係呀 咁你有無旁敲側擊問咁原本等緊個b幾時有?

珍珠宮

好媽媽勳章

BGCOME08 發表於 23-8-11 13:22
佢死都唔講,咁可以點?我C之後,又再買咗2x萬嘢,到而家都仲未有B俾我…。
...

咁要忍忍手,唔知係某間shop嘅問題定咩,越嚟越難攞袋

珍珠宮

好媽媽勳章

Carriegerrard 發表於 23-8-11 18:31
其實講真你就算去問都唔會有用
當你配咗20
佢俾咗個mini c你

咁你咁講都有道理,我而家就係咁,唔係配夠唔夠問題,但一直無袋,但又忍唔住得閒就買嘢,結果個配比

珍珠宮

好媽媽勳章

BGCOME08 發表於 23-8-12 03:54
請問你等咗幾耐?但一直冇袋,一直買都唔係辦法…

其實我都唔知exactly叫等咗幾耐,兩個幾三個月?

不過無辦法啦,買嘢係我嚐好(有口話人無口話自己)。其實我都有諗過轉target, sa都offer過另一個俾我,只係嗰個又唔係我杯茶⋯

珍珠宮

好媽媽勳章

chelseywong 發表於 23-8-12 20:49
我都係…配夠曬等左好耐, 佢都話無我想要既色既袋返,佢又成日搵我, 結果我愈買愈多,配貨比好高…我都唔 ...

如果係佢叫你,就有啲時候話唔得閒,去少一兩次囉,我自己比較犯賤,唔買嘢又身痕

珍珠宮

好媽媽勳章

chelseywong 發表於 23-8-17 00:47
基本上佢叫我買野我都有去買既。最搞笑係我同個frd都係搵佢做SA, 但我frd係超順利出袋,多我spending少少 ...

係咪你要指定色?唔知搞乜有時shop硬係無(或者極極極少啦)返某啲色,其實我都唔係指定一隻色,只係希望Earth tone易襯衫嘅色,佢就來來去去都係粉色嘅袋,可能夏天啩

珍珠宮

好媽媽勳章

Jmachi 發表於 23-8-17 18:04
我心很累… 等緊B25
之前20萬夠數,由一月等到四月
之後四月配到35萬, 又等了四個月,都仲未有消息….

印象中jm你已經係資深客,真係唔知搞乜,唔通一通關有好多欠落嘅「包」數要還

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊