親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

boyboy~ 發表於 13-1-22 22:39
我走個日係City Hall坐的士去機場, 都要30分鐘.

想問問, 因為我係清晨機返 HK, 又係響 CITY HALL, 是否一定有的士 (凌晏4點幾5點要), 只係要比 SURCHARGE?

TKS

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

想問問 boyboy 樓主.

如果我2個小朋友 (7.5歲 vs 4.5歲) 2個都唔識游水, 咁我去 adventure cove waterpark 會否太不適合? 因為我見佢2大2小入場成600幾蚊. 但如果我去 port of lost wonder 志在比d 小朋友玩水, 大人又可以入埋去一起玩下?

tks

珍珠宮

引用:買左飛,二大一小+$1200+ 多謝+Boyboy+的

原帖由 chickenwing2006 於 13-02-07 發表
買左飛,二大一小 $1200

多謝 Boyboy 的教路
你唔係2大2小嗎?

珍珠宮

chickenwing2006 發表於 13-2-7 10:46
Yeah ..... 今晚夜機,天日一早去 Ksl check in 同去legoland

希望一切順利:win ...

have a nice trip~~~~~

你去到 SG 才買電話CARD 定點呀? 等睇你的報料.

珍珠宮

man7099 發表於 13-2-7 11:04
你响邊樹唱坡紙呀?新加坡機場兌得好唔好呢?

尋日打電話去百年BOOK錢, HKD 對 SGD = 6.29

問埋中銀, 都係6.29, 但係銀行真係好煩, 唔係間間有, 又要打去問邊間有, 未必近自己.

百年TEL:2523 3404

珍珠宮

hellocat 發表於 13-2-7 12:19
hi all,
我2大2小3月27搭CX 既01:30.... 零晨去SG, 唔知有咩做。。。 有無提議呀??
...

我2月11搭 CX, 起飛都係0130, 到達就0525, 我諗住取得行李打點好, 都AROUND 6點幾啦, 所以我BOOK 左車立即去新山, 去到新山就去 KSL 放低行李睇下可否有機會早 D CHECK IN, 唔得就響LOBBY 坐下休息下. 食下早餐咁.

珍珠宮

chili_phoebe 發表於 13-2-8 10:06
PORT OF LOST 同ADVENTURE COVE WATERPARK,
2選1的話, 我會選WATERPARK, 新呀!!!
但如果天氣唔好, 我就選回 ...

我都好爭札, 最後 (去到呢個MOMENT) 我都係揀 PORT OF LOSTE WONDER, 因為比6XX 幾蚊入去玩兒童禧水, 太貴喇.

最重要係開心, 玩乜都冇所謂 ^^

boyboy~  十分贊同, 去邊冇所謂, 最緊要開心  發表於 13-2-8 11:33

首頁

尾頁

跳至