爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

民房

Re: 經常要返內地工幹,有冇好方法兼顧到家庭需要?

但現在大多數人要返大陸工作,香港市道又低迷,唯有頂硬上啦!要學fpun你真唔易,分享多兩招呀!

民房

Markli 哥
唔駛羨慕阿四呀!你都得o架!
老婆唔溫柔,咪你溫柔o羅,整朵玫瑰俾佢嘆,唔好怕肉麻實質好有效,女人要o泵o架!

民房

HappyHelena 寫道:
Hello!! 我老公前2年比老公調左去上海做野, 我resign跟埋佢去, 我想, 一家人始終一齊好d...上去3個月就有左, 跟住番番香港生BB, 而家BB都8個月啦..老實講, 我都吾係好like上海, 如果我上去雖然可以陪老公, 但係佢成日出差, 如果BB係上面有事我又點呢?? 真係幾慘, 話晒香港都係自己地頭, 家人朋友都係道有照應ar ma.. 我呀媽成日問我驚吾驚佢搵女人? 有時我都會諗下會吾會呢??不過, 吾通成日check住佢咩, 兩公婆最緊要講個"信"字, 何況佢對我都好好, 人又老實, 所以我都吾諗咁多囉... 不過, 而家我同佢每晚都會煲成個鐘電話粥 (0030, 0.1/min), 好似變番拍拖咁,都幾好ar!!
Anyway, 過完新年我都會同呀仔一齊番上去囉, 佢一個人又真係好悶既, 始終又係果句, 兩公婆分開太耐又係吾好架....

喂!可以用

首頁

尾頁

跳至