影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
今晚佑鍚首爾場開賣, 一開場有630,000人排隊.
https://www.globalinterpark.com/en/product/24007162

我15分鐘前入去, 一開始係排20萬頭, 排咗15分鐘, 依家我前面仲有95,000等緊.

珍珠宮

iwff 發表於 24-5-27 20:12
邊佑錫真係爆紅,最近有他出現的綜藝,訪問收視都高,見面會更係多人想睇啦,我想知排第一的人點排到架, ...
我依家排到前面仲有四萬幾人, 其實我見兩場剩返一個位, 但又俾我排, 咁我咪照排, 睇下有乜位, 同埋究竟開到幾多個位.

Interpark有退票機制, 所以好多人會多買, 一陣就算sold out, 聽朝啲飛換嚟換去, 可能又會出返啲單丁票, 如果係佛心買飛, 博執死雞反而會有機會買到(當然唔好預靚位啦.)

珍珠宮

miu~miu 發表於 24-5-27 20:43
你過去?
撈啦, 我只係好奇點解得一個位仲排到, 十分鐘前入到去買, 但去到揀位時全部賣哂, 揀風咩

珍珠宮

iwff 發表於 24-5-27 20:56
其實首爾每場有幾多個位呀?好心急想知香港幾時定日期和場地
數唔切, 入到去揀位, 我click哂咁多個section, 跟住Loading咗一段時間, 再入返去seatplan位, 已經夠鐘close咗, 要我再排過.

只見最近台四個section, 夾埋有720, 然後四邊斜四個角section都係10行, 其中5行係15個位一行, 跟住斜角又5行, 最近台大約係720+500(我估), 未計地面後排座位同埋後排二層, 應該同之前推測一樣, 全場約3000個位, 要睇官方公布.

珍珠宮

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
miu~miu 發表於 24-5-28 15:07
厲害, 首爾見面會成70 萬人搶飛, 可唔可以訪問下排第一個位, 點樣可以排到第一

https:// ...
嘩, 原來過70萬人排隊,
就係嗰個人開頭喺theqoo開post自己排緊60幾萬,
原來最終係有70萬人排.

超癲

珍珠宮

miu~miu 發表於 24-5-28 15:43
所以係咪好想知排第一個位係用咩方法技能, 可以排到第一咁勁
有如「如何買到可以中頭獎嘅六合彩」嘅問題一樣, 好多人都想知.

珍珠宮

mcyw888 發表於 24-5-28 21:02
想,但睇個勢都好緲茫
但今日佑鍚啲新聞, 仍然有提到有香港場.
首爾場炒到500萬圜一張.(差唔多3萬蚊港元)

珍珠宮

ccdccl 發表於 24-5-28 21:27
有船嗎?
請看圖解渴

珍珠宮

發表於 半小時前 |顯示全部帖子
htts 發表於 24-6-2 21:38
paul 我都喜歡嘅

啱啱睇到一段邊先生搶邊佑錫飛失敗絕望事件

https://twitter.com/lovefrwn/status/1797253720906100886

邊先生自己開住兩部腦,一部係naver clock對錶,一部等FM開賣,諗住最尾三秒refresh板面買飛,點知……
naver clock同interpark個鐘有時差,
click F5 refresh,彈咗error box

邊先生搶飛失敗

珍珠宮

發表於 半小時前 |顯示全部帖子
iwff 發表於 24-6-2 20:36
同意呀!他的帥係要慢慢浸出來才留意到,但就變成入坑會好深。
佑錫唔同車銀優那種完美五官靚仔,一眼就同 ...

車先生應該冇接過善宰劇本,因為一向車先生收到劇本,都好快有新聞出。

之前一年拍island,期間收過4個劇本,犬系、炸雞塊、愛是不可抗力、Bulk,之後揀咗犬系。
完咗犬系就接咗美好世界。

珍珠宮

發表於 18 分鐘前 |顯示全部帖子
ccdccl 發表於 24-6-2 22:28
好笑
邊生搶到飛比邊個去呢?

問題係佢搶到飛嘅話,佢坐台下好吖?定上台表演好?

佢又會走去搶埋一份,好搞笑

珍珠宮

發表於 9 分鐘前 |顯示全部帖子
iwff 發表於 24-6-2 22:35
我知你係車的fans, 相信你的資訊應該是正確的。我有睇犬系,但我覺得他的發揮不大,劇本都麻麻。但他好彩 ...

炸雞塊係因為佢唔拍得,個男主要肥頭dup耳,佢做唔到嗰個款,唔接得。

反而點解我初初會開善宰嚟睇,係因為頭一兩集已經好大迴響,唔係高收視,但好多人討論,開頭話佢暗示係鐘鉉,不過只係粉敏感,好評多過敏感言論。

其次係有人話偶像善宰嘅舞台造形係參照車先生,有埋對比照,所以即刻衝去睇,結果發現呢套寶藏劇。

珍珠宮

發表於 6 分鐘前 |顯示全部帖子
htts 發表於 24-6-2 22:50
我估搶到就俾呀媽?

點解會有70幾萬人排隊買飛吖?咪就係連主角都咁瘋狂排埋一份,好彩佢彈error box,如果佢排到頭位就搞笑。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊