使用意見

跳至

首頁

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

hehalady 發表於 11-4-26 19:41
你係會長就應該無得分 wor otherwise 我告你以權謀私 gar

咁我一定冇得架啦

JunichiOkada  分O左比你都唔好意思要啦..! 要捐比有需要既人(即係我...)  發表於 11-4-30 23:16
karkar39  哈哈  發表於 11-4-28 01:02
lailaiha  天子犯法與庶民同罪~ 有野分都1樣JE~  發表於 11-4-28 00:13
盡我一己之力,發放正能量!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

同大臣講咗有依個topic,不過佢潛水
可能諗緊d分可以點洗點用佢先出來回應

lailaiha  可能佢。。。。。選擇性聽取部分民意  發表於 11-4-28 00:28
蚊一隻  哩個提議唔錯bor...kekeee  發表於 11-4-27 21:48
chinatea  要咁多分來做咩先?係唔係想大臣做完IT人又開多間百貨先,用分換傢電?bk洗衣柜,吸塵機?定bk洗頭水,生果藍?  發表於 11-4-27 18:50

超級版主

hehalady 發表於 11-4-29 01:13
如果大臣比唔到個令大家都滿意 o既 答覆比我 o地 ......
咁大家就要預備對錶 ...... 好快要進行「一人一 ...

同一個TOPIC內發表好喇! 如一人發一帖就

小路  真係未諗到有咩對策!  發表於 11-4-29 07:25
amythepooh  哈哈!是否去大臣版面問他呀!  發表於 11-4-29 01:27
amythepooh  到時bk就會好快down機。  發表於 11-4-29 01:27

超級版主

Bing.Jing 發表於 11-4-29 01:20
亞召 ........乜你呢個時候出現?

我而家上BK嘅時間好飄忽不定

借個位呻吓......
我唔認老唔得喇! 之前edea經常話佢自己係思春同烏龍版主,原來我仲強過佢。

而家bk依邊轉新版,版主暫時睇唔到會員舉報,處理版務亦唔會好似以前咁由系統發pm俾會員,改為以"提醒"通知。我以排唔係日日都有去教育王國個邊,唔記得自己做過d乜,尋日收到會員pm查詢,問我點解只移佢個topic而冇處理其他同版嘅topics(原來係ek topic),我思春到問佢係邊版,講番而家bk個情況,請佢體諒云云,之後當然我係俾人鬧啦......到我醒覺時,立即道歉加處理番0個個討論區嘅問題topics。

amythepooh  現在多了好多功能比我們去玩,要慢慢學習適應追上潮流  發表於 11-4-29 01:35

超級版主

hehalady 發表於 11-4-29 01:32
兔兄諗 o既 絕招 ..... 果然夠絕 ..... 亞超級版主已經聞風色變 .....

我冇嘢怕,一人一x我只係做花生友架咋

amythepooh  坐定定睇好戲  發表於 11-4-29 11:48

超級版主

Bing.Jing 發表於 11-4-29 01:37
亞召 ~~~ 辛苦你,你位墨版好姐妹返嚟,實要托返兩包麵粉送比你

我唔辛苦! 做錯事就梗係要認錯同改正啦~

可能由於依排我外家發生咗大事,多掛慮,bk上少咗,追post都追少咗好多,加上年紀大,記性差咗,又剛巧bk出新版,有好多嘢我都不跟得上,搞到擺咗個大烏龍。

夜闌人靜,睇到妳依個回應,當中個5隻字"亞召 ~~~ 辛苦你",我d眼淚不斷咁流出來,或者我之前抑壓住情緒而不自覺,依一刻個人一放鬆就......

放心,我而家個心其實覺得好舒暢,感受到您地對我嘅關懷,多謝哂

ricohui  藥師,我地一直都咁支持你架~~  發表於 11-4-29 12:26
35C9  藥師保重 !  發表於 11-4-29 12:00
小路  Take care~  發表於 11-4-29 07:34
Bing.Jing  响豉油廣場只有笑到流眼淚,你要加油,開心D過日子,冰個無試過做漏錯,你係真心貢獻,爲會員服務,大家係知道架 .........努力.....踩多d烏冬比大家  發表於 11-4-29 02:25
Bing.Jing  係呀,你既腳踏烏冬 ~~~~簡直係禾既偶像,我"淥"碗麵都比人咋型話 "淋" 呀  發表於 11-4-29 01:56
amythepooh  之前你屋企發生了一些事,個個都好關心你,哭了出來舒發了自己的情緒心中的結,人都舒服些。  發表於 11-4-29 01:55
talkative  召藥師, 你唔好咁啦, 我記得幾年前你教過我地種花, 又教過我地整野食, 你喺呢度好多貢獻架.  發表於 11-4-29 01:53

首頁

尾頁

跳至