爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Re: 考慮緊買唔買LCD TV

wow $11700HK- with 5 years guarantee...

good price and services. worth to buy.

水晶宮

有無人最近買咗LCD TV,邊度買平? 請報料....thanks.

水晶宮

mingb

我都揾緊,想買啲買大送細,可以擺部喺房,你揾到好嘢記住post上嚟呀。

水晶宮

where is 中原?

水晶宮

我都想買JNC,因為係韓國機,質素比大陸機好,價錢又唔貴,近期有無promote呀。

水晶宮

今曰去豐澤,個sales推介Rogers, 英國嘢, 30", $8XXXHK-, 好鬼抵,唔知好唔好。

水晶宮

phoebe^^ 寫道:
WEWE,
我房都係用緊rogers...我果時要9900呀..而家平左甘多都好抵喎...我覺得以甘0既價錢又唔係大陸野,都ok0既[/quote]

咁你覺得rogers (bed room)定philips(dining room)好啲呀? thanks.....

水晶宮

phoebe^^ 寫道:
wewe,
甘梗係philips啦...個價都差好遠啦..HEHE...
同埋PHILIPS 0既立體感真係好好..果時老公去睇電視....見到部電視有隻蒼蠅...佢仲以為係真GA TIM

我都覺得philips好,始終舊牌子,但sales極力推介rogers話好過philips喎.......

水晶宮

Super-Man 寫道:
屋企部toshiba用左五年, 近排成日自動熄, 仲要熄之前有de de 聲, 都係時候換過部. 尋日去中源睇左部benq 32’, 全包三年保養, $11900. 跟住去豐澤睇左samsung 32’, 全包三年保養, $19000, 送roger dvd錄影機, 唔洗講samsung梗係咩都好d, 不過除左個價錢. 而家都唔知買邊部好, 睇完你地d post, JNC, Phillip都唔錯.其實而家可免息分期, 真係買部好d嘅都唔係好肉赤.

我都好鍾意samsung,但太貴好肉赤。

水晶宮

phoebe

我都無睇model no,我剩係睇價錢咋,philips - $14XXX, rogers $8XXX, 電器我都唔識,所以聽sales講囉....hahaa

水晶宮

oic

水晶宮

chan-loretta

which brand?

水晶宮

chan-loretta

我honey又係打機王.......but toshiba too expendsive la.

水晶宮

昨天去broadway睇philips 30" $14,999HK- 送 15" LCD TV,雖然好抵但15" LCD TV細得滯,做電腦monitor就差唔多,sales話31/5 promotion完,6月會跌價一成但無15" LCD TV送.........好煩, 好難決定。

首頁

尾頁

跳至