使用意見

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

heichunmum 發表於 13-1-8 23:30
竟然追索到07年,咁邊個係邊個R
本想貼link, 不過不想再影響當年不開心的單親媽媽們了. 她們被質疑亦不好過. 算啦. 但我想當年的人會知道我說什麼.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

引用:Quote:原帖由+edea+於+13-01-08+發表本想貼

原帖由 heichunmum 於 13-01-08 發表
當年單親版真係立立亂,係呢,其實可樂魚去左邊佢講野口吻好似你

...
佢退出了

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

回覆:dada~0w0~禁言?

真係訓啦,晚安

王國長老

王國長老

我所知既更多, 但基於保護受害人理由係唔可以公開, 佢除左呃人, 仲做左惡事害人.

可以講既都差不多講完, 本來封戶同呢D事無關, 但因為呢個主題, 越收越多料, 順藤摸瓜查到好多事.

不過對呢度被欺騙同情心既媽媽, 我覺得好敬佩, 做好心唔怕, 被呃左物資都唔重要, 你地發善心幫人冇錯, 為自己及孩子積善積德. 但大家以後真係要再小心, 自己既真實姓名, 電話號碼, 住址等唔好咁易俾網友知道, 雖然有時都會防不勝防. 你在明人在暗, 吃虧總是自己.

唔好因為唔值得既人而停止幫助人. 如果我地香港人都變成冷漠無情, 因噎廢食, 對有需要既人視而不見, 咁就真係好悲哀. 只係學會適當地保護自己都好重要.

王國長老

王國長老

miffymiffy 發表於 13-1-9 09:25
可唔可以講咩惡事害人? 你可以唔講乜水, 但係點害得唔得架

唔講得, 一講就會出事, 要保護受害人.

王國長老

王國長老

唔好亂諗, 又未有咁嚴重. I must zip my mouth now. 唔好胡思亂想.

王國長老

王國長老

引用:Quote:edea+發表於+13-1-9+09:40+唔好亂諗,

原帖由 我想生三個 於 13-01-09 發表
把口zip埋,對手仲郁得,唔講唔緊要,可以寫出來哇....
魔鬼

王國長老

王國長老

引用:墨餅大人 求下你唔巧更早封post字,我今晚

原帖由 Jason 於 13-01-09 發表
墨餅大人

求下你唔巧更早封post字,我今晚收工會追曬架!
未必係我喎,可是係更高領導人架!

王國長老

王國長老

引用:Quote:原帖由+edea+於+13-01-09+發表未必係

原帖由 cathy-tse 於 13-01-09 發表
大臣?好久不見了
妳毛係叫人屋企好大塵咩?

王國長老

王國長老

引用:Quote:原帖由+cathy-tse+於+13-01-09+發表

原帖由 2013BB 於 13-01-09 發表
我問你,如果佢真係有50%精神病,又睇住post,又無拿拿比人封左,佢慘嗎!揭開左佢真面目,就算!無限放大 ...
嗯,我覺得唔好推測比較好。亂估都冇用,真相當事人自己先知。

王國長老

王國長老

引用:Quote:原帖由+alik+於+13-01-09+發表dup完

原帖由 babyloklok 於 13-01-09 發表
我都唔明佢話部腦淋雨淋濕左!何來大雨呀?我個女bu口水都多過嗰晚落嘅雨,我包晒膠紙點會濕呀?!多餘:;pp ...
唔好再喊啦

王國長老

王國長老

引用:禾巧唔kind先!禾第一張剪告牌竟然因為2013

原帖由 Jason 於 13-01-10 發表
禾巧唔kind先!禾第一張剪告牌竟然因為2013 BB而出

禾既第一次竟然比左呢D人
第二張啦,小心d啦mouth:

meow~meow  Jolo , same feel  發表於 13-1-10 11:18
jolo  反而我覺得有人特登入O黎搞事, 撩事鬥非... #3237...  發表於 13-1-10 10:31

王國長老

王國長老

引用:Quote:原帖由+BaoYue_BaoKun+於+13-01-10+

原帖由 2013BB 於 13-01-10 發表
你真係死性不改,無限放大!星B,你自己是否受過咩刺激,或你自己是單親,或無家庭的中女,我地又為何要相 ...
唔好再撩交嗌啦,否則我會做野。

王國長老

王國長老

引用:Quote:原帖由+edea+於+13-01-10+發表第二張

第二張添啦,第一張幾時出架

我要開定分身先
四月,chloepapa出架。

王國長老

王國長老

引用:Quote:原帖由+edea+於+13-01-10+發表第二張

原帖由 2013BB 於 13-01-10 發表
麻煩查一查我身份
我未必查到,版主唔係咩都一定查到。

王國長老

王國長老

原帖由 Pulmma 於 13-01-10 發表
收幾多張會入冊咖?係咪冇年時限,一儲夠就會的你入去?個警告會唔會一段時間就消失,從新計過咖?

...
儲夠三張就

王國長老

王國長老

引用:Quote:原帖由+edea+於+13-01-10+發表四月,

下~~禾唔豬既
系統紀錄

王國長老

王國長老

引用:Quote:原帖由+edea+於+13-01-10+發表四月,

原帖由 gemiling 於 13-01-10 發表
morning,最近少見chloepapa,佢好嗎?有見到佢幫我say 個hi啦!
Ok

王國長老

王國長老

好啦, 已經變左吹水TOPIC, 我拉閘啦.

首頁

尾頁

跳至