婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

公爵府

引用:我知大家睇到,都會覺得我太無用,但當時62

原帖由 maggieyhy 於 15-09-13 發表
我知大家睇到,都會覺得我太無用,但當時6299望住我,同我講佢地無左大哥大嫂,唔想無埋個孫個樣,我反抗唔 ...
唔明點解發生左搶你婚期呢件事之後,你仲要俾佢嚟你屋企坐月?
係我嘅話就算俾佢唱成千古罪人都好,點都唔會招呼佢啲咁嘅人!

公爵府

引用:打埋呢個post我要瞓啦,各位jm明天先再追po

原帖由 maggieyhy 於 15-09-14 發表
打埋呢個post我要瞓啦,各位jm明天先再追post啦,我應該夜晚先會出到,但如果中間得閒我會打定,但我容易po ...
如果可以改到期,咁根本就唔存在book唔到場地呢個問題,亦毋須你讓個期俾佢啦!

公爵府

引用:Quote:YUUI 發表於 15-9-14 02:44 嘩,婚期

都係覆埋呢個post先,因為好似好多人唔明點解佢會走左上來我家坐月。
好似之前咁講,其實佢都無咩地方可以 ...
唉!人善被人欺呀樓主,記住以後唔好俾人氹兩句就心軟先得㗎!
唔知點解我仲“形”住,你c6個細佬同老婆咁老奉又唔要臉,第時可能會話有b唔夠地方用,“請”你6299去你哋度住,佢哋獨霸間屋。若然真係不幸言中,樓主記住一定要企硬,絕對唔可以忍讓呀!

公爵府

引用:****接住果半個月,我都慢慢接受左婚禮推遲

接住果半個月,我都慢慢接受左婚禮推遲呢個事實,有時會唔開心,好嬲男家所有人,包括c6, 但心情都逐 ...
我都係諗住佢會霸左6299間屋啫!點知佢咁大想頭想要你間新屋

公爵府

回覆:終於忍唔住,請走左個未來弟婦 18-9 updated

唔係又爛尾呀?

首頁

尾頁

跳至